Dit kun je verwachten:

  • Als lezer van het visueel bulletin mis je nooit mijn cartoons en illustraties over voornamelijk, maar niet uitzonderlijk, duurzaamheid & klimaat. En af toe natuurlijk katten.

  • En dat is niet alles. Je mag ze ook gebruiken, zolang je mijn gebruiksrechten* respecteert (zie onder).

  • daarnaast trakteer ik je op een schrijfsel rondom de cartoon in kwestie. Ingredienten: kennisdelen, inzichten, humor. Onderwerp? Bijvoorbeeld over waarom je aardig zijn het nieuwe rijk is…of hoe je subversief belt in de trein.

  • Bekijk de vorige visuele bulletins. Weet wat je te wachten staat!

NOOIT MEER DAN 1X PER MAAND

Heb je dat ook gehad, dat je je inschreef op een nieuwsbrief, en vervolgens werd je gebombardeerd met om de paar dagen een hijgerige commerciele mail? Nou, dat is Kanai´s visueel bulletin dus niet. Gemiddeld 1x keer per maand.


*Kanai gebruiksrechten:

Je bent vrij om de beelden die onder licentie vallen (wordt altijd vermeld) online en offline te gebruiken: op je website, op social media, in powerpoints. Zolang je mij vermeldt als maker (anabella meijer - www.kanai.nl) en de afbeelding niet aanpast. Ook mag je de beelden niet doorverkopen, bv. in je boek. Nee serieus, dat is niet cool... Wél cool: me laten weten waar je ze gebruikt en wat je eraan hebt! Dank!

Deze mag je delen....

 
furry-Xmas-2018.jpg
 

Ik stuur al jaren die nieuwsbrief. Bekijk hieronder een selectie van cartoons die je gemist hebt!