Infographic "Alles begint met taal"

Super samengewerkt, met goede werkafspraken die je ook nakwam. Knap dat je ons verhaal uit de bergen informatie in zeer korte tijd hebt gehaald. VOB, UWV en Stichting Lezen & Schrijven, alle drie de organisaties zijn blij verrast. Wij krijgen superleuke feedback op ons Living Lab verhaal. Ze is een aanrader, mensen!
— Barbara rudz, Communicatie bij VOB

A new Story of us, video

A new Story of us, video

It was a joy to work with Anabella. Her style is just what we needed for our message with A New Story of Us. She understood exactly what we were looking for, and when necessary she patiently readjusted her approach — even though it meant extra work — when we found ourselves not yet in sync. We were so pleased with the result that we’ve decided to make New Story a series! We already have ideas for nine more ‘in the can,’ and would like to realize at least five or six of them over the next few years.
— Michael Nagler, Metta Center

visueel verslag bij dialoogdag Ivn

Op een bijeenkomst in Haarlem heb ik Anabella ontmoet. Daarna heb ik Anabella nog een aantal keer ingehuurd om een visueel verslag van een bijeenkomst te maken. Ik merk dat geschreven verslagen in mailboxen blijven hangen en niet gelezen worden. Daarom is deze manier van verslaggeving voor de bijeenkomst die ik organiseer ideaal. Anabelle weet goed de kern uit een bijeenkomst te halen, maakt er een overzichtelijke en mooie tekening van en kan als buitenstaander ook nog eens heel goed de kern van de dag samenvatten aan de hand van haar prachtige tekening. Een aanrader als je op zoek bent naar een goede visual artist!
— Daan Bleichrodt, Senior Projectleider IVN
 

live visueel verslag & klimaatinspiratie lezing

Nadat ik onder indruk was van Anabella’s visuele samenvatting van een workshop die ik vorig jaar gaf over klimaatsceptici, heb ik haar uitgenodigd voor het geven van een lunchlezing bij het PBL. Een groot succes. Veel collega’s kwamen kijken en luisteren naar haar eigenzinnige en vooral ook humoristische verhaal, vol met hilarische zelfkritiek. Ze weet met kennis van zaken over klimaatpsychologie in rake beelden en woorden uit te leggen wat wel en wat niet werkt als je spreekt met mensen over klimaatverandering. Maar haar talent ligt niet alleen op het gebied van klimaatverandering. Ieder bedrijf of instituut dat eens anders wil kijken naar de wijze waarop communicatie (ook) kan werken, moet haar zeker uitnodigen. Al was het maar om een keer te luisteren naar haar aanstekelijke verhaal.
— Bart Strengers, Beleidsonderzoeker Klimaatverandering en Biomassa, PBL

Illustratie for blue ocean brainstorm

Anabella heeft bewezen in staat te zijn real-time een concept idee visueel te maken en binnen een paar uur uitgewerkt op te leveren. Zo konden we super snel ons verhaal nog beter overbrengen richting potentiële investeerders. Het zou zo maar het verschil tussen go en no-go kunnen be-tekenen.
— Jeroen Koomen, MindChallenge Consultant bij Business Take Off, coach, entrepreneur

    VISUALS voor  feeddex powerpoint 

 

VISUALS voor feeddex powerpoint 

Anabella heeft voor Feeddex leuk eigen beeldmateriaal gemaakt die de materie rondom klantfeedback op een andere wijze liet zien dan de gebruikelijke blokken,kaders en schema’s in de presentaties. Na een korte workshop kwam zij met richtingen en gaf ze vorm aan onze ideeën. We waren zeer blij met het creatieve resultaat!
— Linda Schulte, Service improver, co-founder & CEO bij Opiness

 

visueel verslag bij stadsgarage

De kracht is dat de beelden met korte termen je geheugen opfrissen en laten werken. Je wordt teruggevoerd naar het moment – echt heel goed!
— Baud Schoenmaeckers, Directeur Seinwezen Beheer & Synergos Communicatie, Hoofdredacteur Change Magazine
 
Klimaat, comedy en cartoons, het kan!

Klimaat, comedy en cartoons, het kan!

Mijn werk doen met fun, dat is mijn voornemen na Anabella’s story over cartoons en klimaatverandering. Verwacht een persoonlijk verhaal over hoe Anabella zich toch bezig ging houden met dit grote, ogenschijnlijk ongrijpbare issue klimaatverandering. Verwacht een grappig verhaal. En verwacht een positief verhaal dat mij aan het denken zette over wat mijn talent is en hoe ik dat kan inzetten in mijn werk voor een duurzamere wereld.

Illustratie voor evadvies website

I hired Anabella to create a number of drawings to be used on my website and presentations. Our cooperation has not only been fruitful, but also great fun! Anabella is a great listener and therefore able to understand exactly what you mean. Her drawings were on the spot at the first try, which I had never experienced before. Since I have been using Anabella’s drawings, clients have complimented me a lot on my new visual identity!
— Eveline van Acquoij, Shopper Marketing Consultant & Founder - EvAdvies

visual rapport Eigen Haard

Een dik pak met tekst samengevat in een in het oog springende praatplaat. Een visualisatie van anderhalf jaar werk, verwerkt in een creatie die aanspreekt. More than words can say!
— Pedro Veldhuis, Wijkmanager Slotervaart, Gemeente Amsterdam