Kanai en Shanti Silos van Lightworks samen aan het werk. Zooo leuk!

Kanai en Shanti Silos van Lightworks samen aan het werk. Zooo leuk!

onderwijs.jpg
vorm.jpg

Deze grote tekening is binnen een dagdeel geproduceerd. Hoe beter je voorbereidt, hoe beter voor je portemonnee ;)

 

Live tekenen....voor jou

Geen heen en weer gemail met briefings voor tekeningen, maar één sessie. Lekker afgebakend. Samen, een echte co-creatie sessie omdat je meteen ziet of de tekening de goede kant op gaat, dát is het tekengesprek.

Hoe werkt het?

We spreken af, op lokatie of over skype. Tijdens 1,5 uur brainstormen we samen over wat er getekend moet worden. Ik schets meteen ideeen uit. Als het goed is heb je goed voorbereid: je weet precies welke concepten je verbeeld wilt hebben en wellicht heb je al een metafoor. Misschien heb je zelfs een schetsje...Geen probleem, ik bouw op je ideeen en samen maken we het geweldig.

Na onze brainstorm werk ik de schetsen meteen uit. En aan het eind van de middag heb je ze in je mailbox.

Per sessie krijg je daar zo'n 6-9 tekeningen voor terug, in de eenvoudige, snelle stijl zoals hiernaast. Houd er rekening mee dat dit niet hele uitgebreide tekeningen zijn, en als je ideeen complexer zijn, het aantal minder kan worden. Maar van eenvoudiger tekeningen krijg je er juist meer!

Hoeveel hangt uiteindelijk af van hoeveel lijnen ik precies moet tekenen. Kies je voor een meer verfijnde tekenstijl, dan heeft dat ook invloed op de productie.  

Wat in ieder geval zeker is, is dat je meer waar voor je geld krijgt dan met een 'traditioneel' illustratie proces. Omdat de lijntjes kort zijn en we geen energie verspillen in briefingen schrijven en lezen, en fouten corrigeren! 

 
Dit is zooooo leuk!
— blije klant
 

wat kost het jou... en mij?

Ik werk per sessie en dat is altijd minimaal een dagdeel. Eén tekening bestellen kán dus hetzelfde kosten als vier. Huh?

De reden hiervoor is dat snel en conceptueel tekenen stiekem zwaar werk is. En te veel afwisseling in kleine opdrachten brak me op. Daarom help ik je tegenwoordig alleen met iets grotere stukken van mijn tijd.

Interesse? Neem dan contact op!