fossiele-liefde-T.jpg

Ideeen laten zich soms makkelijker uitleggen door middel van een verhaal. Of nou ja...eigenlijk altijd wel. Wij zijn nu eenmaal narratieve wezens. 

Vertell je boodschap door middel van een verhaal. Een serieus dialoog over vrede wordt een kroeggesprek, compleet met bierviltjes en geflirt. Een reis kristalliseert in een humoristisch reisverslag. Bewust omgaan met je C02 uitstoot krijgt een geweldadig randje.

Maar bv. ook voor de afsluiting van trajecten, bijzondere evenementen of visiepresentaties is de verhaalvorm een geschikt middel. Voor elke gast een boekje mee naar huis, ter plekke gemaakt of thuisgestuurd.

Informeer naar de mogelijkheden.

Vertel het in een beeldverhaal!


Een jaar lang leren 

Irma Vroegop en Birgit Oelkers waagden het om verantwoorden en rapporteren eens een keer he-le-maal anders aan te pakken: met een beeldverhaal.

Dit boek is het verslag van een jaar lang leren in community care in het kader van het programma Wij Zijn De Buurt in Amsterdam.

Het bevat de visie van de dames over hoe Community Building gemeenschappen kan versterken op het vlak van zorg, vol verhalen, grapjes en duidelijke takeaways.

Een van de deelnemers aan het project zei: "dit boekje zegt alles in een notendop, en leest zo lekker weg op de bank!" Dit is een rapport dat zéker niet in een la verdwijnt....

 
 

Kanai goes to paris

Een turbo graphic novel over de busreis die Kanai ondernam naar de COP21 (klimaattop) in Parijs, eind 2015.

Alles wat je nooit wilde weten over klimaatactivisme!