Cart 0
 
KANAI_deafdumbandblind.jpg

Complexe materie leuk, mooi en visueel gemaakt.

In deze tijden is het een zware taak geworden om je te informeren. 
Gelukkig hoeven we niet alleen met tekst te communiceren. Zeg het met beeld. 
Kanai is jouw visuele tolk.


 
 

Visuele producten

Er zijn allerlei redenen om visuals te gebruiken. Beelden & woorden samen stimuleren beide 'hersenhelften': het analystische én synthetiserend vermogen van je brein. Beelden worden ook beter onthouden dan tekst. Vooral als ze emotioneel geladen zijn. En last but not least: beelden zijn LEUK!

 

Kanai helpt je op weg met enkele visuele producten:

Illustraties & Cartoons

Dik rapport, te veel tekst? Snelle illustraties en cartoons zijn perfect om allerlei lastige en taaie concepten aantrekkelijk uit te leggen. Vooral als er humor gebruikt wordt!

Visueel verslag

Lang toegewerkt naar een event of workshop?
Dan is het fijn als je een concreet resultaat kan zien. Een visueel verslag is een verslag dat je achteraf ook wilt lezen... Goed op social media!

UITLEGVIDEOS

Goed verhaal, weinig tijd? Uitleganimaties verenigen beeld, tekst en geluid: driedubbele impact dus. Een simpele, kleurrijke en onderscheidende animatietechniek.

 

Gratis groene cartoons

Kanai maakt cartoons en illustraties over voornamelijk, maar niet uitzonderlijk, duurzaamheid en klimaat. 

alone-in-the-world.jpg
 
Anabella_0003_KL-SQ.jpg

Wie is Kanai?

Kanai is de alter ego van Anabella Meijer. Ik studeerde ooit voor architect maar werk nu als visueel consultant. Dit betekent in de praktijk dat er bij saaie bijeenkomsten veel mensen tekeningetjes zitten te maken, maar dat ik de enige ben die ervoor betaald krijgt. Daarnaast houd ik me sinds 2015 bezig met psychologie en communicatie rond klimaatverandering. Ik gaf Eerste Hulp Bij Klimaatverandering uit, het enige boek over klimaat waar je BLIJ van wordt. Met uiteraard veel tekeningen en verhalen en vooral veel humor.