This is the end, my friends

Je hebt het vast gemerkt. Het is wel erg rustig op dit blog sinds een paar maanden. De werkzaamheden (niet-tekening-maken-gerelateerd) voor het boek "Eerste Hulp bij Klimaatverandering" stellen hoge eisen aan mijn tijd. En dus heb ik het blog gepauzeerd.

En wát een werkzaamheden! De crowdfundingcampagne in drie weken geslaagd, en nu, met nog maar 3 dagen te gaan, naderen we al de stretch goal.

Dit boek raakt een snaar. Mensen willen dat het er komt.

En ja, zo'n filmpje helpt ook wel ;)

Heb je de afgelopen jaren genoten van de strips en cartoons op dit blog? Steun ons dan via de crowdfunding op Voordekunst! Nog drie dagen is het boek te koop met exclusieve goodies.

Tijd voor een nieuw begin.

Maar nu zijn de ontwikkelingen zodanig (positief) dat ik ook heb besloten dit blog voorgoed te sluiten. Op zeer korte termijn ga ik op Patreon, een platform voor makers waar je mij vanaf een dollar per maand kunt steunen voor de content die ik lever. Momenteel ben ik daar alles aan het optuigen, en je ontvangt z.s.m. bericht zodra mijn omgeving klaar is. En kun je kijken welke leuke rewards ik voor je in petto heb!

Want ik wil meer leveren. En als ik gratis werk is er een grens aan wat ik kan doen. Plus...het wordt tijd om dit project naar het engels (en spaans...en...) te vertalen en het internationale publiek aan te gaan spreken. 

Dát is pas impact.

Vaarwel dus...of tot snel op Patreon!

 
samen sterk!

samen sterk!