Kekke klimaat trui

Klimaatverandering. Een groot en complex thema. Zwaar, onheilspellend en verontrustend. Een thema ook, die Kanai aan het hart gaat. En die best wat positiviteit kan gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van een kekke klimaat trui. Een trui die je kan dragen om uit te dragen dat je een toekomst wilt. Tijdens de Klimaattop en vooral daarna.

Begin december begint de Klimaatconferentie (COP21) in Parijs. Terwijl wereldleiders zullen touwtrekken over punten en komma's, verwikkeld in een stroperig gevecht tussen de grote belangen van multinationals en korte termijn politiek, is een grote groep mensen nu al bezig met de wereld van morgen.

Een wereld waarin mensen werken in honderden gemeenschapstuinen, bouwend aan een voedselvoorziening die niet alleen gezond is maar ook nog gemeenschap kweekt. Een wereld waar we onze huizen en activiteiten voorzien van energie van zon, zee, wind en algen. Een wereld waar onze auto's niet alleen gedeeld worden, maar ook nog de lucht zuiveren. Een wereld waarin onze coole jeans geleased worden en waar de verpakking van ons voedsel zelf voedsel is. 

Kortom een wereld waarin we voorbij de korte termijn winst gaan, waarin we onze creativiteit en innovatie laten zegevieren met oog voor elkaar en onze planeet.

Kanai gelooft in de transitie naar deze slimme toekomst. Daarom heeft zij een actie lopen voor een fairtrade trui/T-shirt van Stanley & Stella met exclusieve Kanai illustratie, zonder winstoogmerk. Heb je interesse? Bekijk dan hieronder het inschrijfformulier.


de truien zijn binnen!!!

de truien zijn binnen!!!

Op de foto met Dolf Jansen tijdens de klimaatparade in A'dam 29/11/2015

Op de foto met Dolf Jansen tijdens de klimaatparade in A'dam 29/11/2015