Kanai gaat naar Business Bootcamp!

"You know in which country you can grow your business without marketingskills? Lala-land...."

Aldus Nisandeh Neta in het Business Bootcamp waar Kanai afgelopen weekend naartoe is gegaan. Kanai kwam, zag en overwon de weerstand tegen "amerikaanse" toestanden. Een getekend verslag.

Afgelopen weekend heb ik me twee dagen lang, bijna 10 uur per dag laten wegblazen door het Business Bootcamp van Open Circles Academy. Gewaarschuwd door de video's van de website, wist ik dat ik een "amerikaanse stijl" bootcamp ging meemaken. Vastbesloten om vooral te leren heb ik me meelaten voeren in de high fives, energizers en speelse eye-openers. 

Maar er werd vooral ook veel kennis overgebracht. Nisandeh Neta struinde energiek over het podium, vastbesloten om het publiek mee te krijgen. Lui in je stoel zitten was niet genoeg, hij zocht continu de interactie met de zaal. 

 Download hier de PDF. Goed om de 'learnings' weer te laten leven!