zomeractie uitlegvideo: 40% korting!

De zomer is begonnen en dat is het ideale moment om je website bij te spijkeren. Is je verhaal lastig uit te leggen of abstract dan is een van de dingen die op je lijstje zou moeten staan een uitlegvideo. En dat treft want je krijgt

tijdelijk een uitlegvideo 90 seconden
van 1595,- voor slechts 995,-.

Video is tegenwoordig hot op het web. Video helpt om klanten te trekken, omdat ze in minder dan 2 minuten willen weten waar je voor staat en wat ze aan je hebben. En het liefst op een leuke manier. Een uitlegvideo kan dit voor je bereiken. 

Kanai helpt je graag je inspirerende verhaal te vertellen. Begeleiding van script tot video. Kijk hier voor voorbeelden van Kanai video's en lees hoe het proces in zijn werk gaat.  

40% korting is al fijn. Maar dat is niet alles. Als je je nu opgeeft dan krijg je er ook nog bij:

  • 1 jaar lang gratis toegang tot de groeiende beeldbank van Kanai, vrij te gebruiken (beta versie)
  • een 10% kortingsvoucher voor alle Kanai diensten als je een vriend meeneemt!

actie geldig van 1 juli tot 1 september 2015. Zolang de voorraad strekt

Interesse? Geef je dan op hieronder. Ik neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking via skype. Voelt het goed dan gaan we samen iets moois maken!

naam *
naam

IK heb ruimte voor hooguit 5 AANVRAGEN, DUS WEES ER SNEL BIJ!

 

 

 
 

Happiness, a New Story of us

Opdrachtgever: Metta Center for Non Violence, USA

 

Kanai beeldbank

Over de tijd heeft Kanai veel getekend. Snelle visuals, cartoons, illustraties. En dat stel ik nu voor je open. Maar dat is niet alles. Als pionieer heb je invloed op welke visuals ik maak en hoe de visuals eruit gaan zien, en krijg je ook nog 1x per jaar je eigen visual kado op je verjaardag