Gloednieuw: Kanai's Visueel Bulletin

Huh? Een visueel wattes?

Een nieuwsbrief, maar dan anders

Eens in de zoveel tijd laat ik van me horen. Met een visueel bulletin.
Een visueel bulletin is een nieuwsbrief, maar dan met veel tekeningen en weinig tekst. Zeg maar zoals fruitsalade: lekker en toch gezond.

Verwacht visuele verslagen van interessante boeken, gewoon leuke strips en goodies zoals vrij te gebruiken kanai-illustraties. En natuurlijk af en toe toffe aanbiedingen zoals bijvoorbeeld deze actie van afgelopen kerst.

Nooit meer dan 1x per maand

Heb je dat ook gehad, dat je je inschreef op een nieuwsbrief, en vervolgens werd je gebombardeerd met om de paar dagen een mail? Nou, dat is Kanai´s visueel bulletin dus niet. Ik weet ook wel dat je meer dan genoeg mail ontvangt. Hooguit een keer per maand, dat is de afspraak!

Bekijk een voorbeeld van de nieuwsbrief. Weet wat je te wachten staat!

Klink dit leuk? Dan kun je je hier inschrijven op mijn visueel bulletin.