Praatplaat

Een helder concept is natuurlijk makkelijk uit te leggen. Maar het is nóg veel makkelijker als je er een praatplaat bij hebt.

Vertel je verhaal in één beeld.


CARTOONS

Met een vleugje humor haal je de angel uit een gevoelig onderwerp. Je legt angsten bloot en maakt kritiek draaglijk.

Nuanceer je dilemma met een cartoon.

 


 

infographic

Lekker snel, al die feiten op een rij. En dan zodanig dat iemand het óók nog wil lezen. Dat kan met een infographic. Breng leven in je getallen.

 

LEG HET UIT MET EEN VISUAL

Heb je een lastig uit te leggen dienst of product? En heb je moeite met het vinden van het juiste plaatje voor wat je eigenlijk wilt vertellen? En heb je dus dezelfde stockfoto's als iedereen op je website staan? Jammer!

Zou het niet mooi zijn om op maat gemaakte beelden te hebben die je verhaal ondersteunen en al die tekst op je website wat luchtiger te maken?

Dan ben je hier aan het goede adres. Kanai is specialist in snelle, duidelijke en kleurrijke illustraties die dingen uitleggen. Het liefst ook dingen die anders abstract en moeilijk kunnen zijn. Want juist die verdienen het om in het zonnetje gezet te worden!

Geef kleur en identiteit aan je website, verslag of powerpoint.

elke keer maatwerk

Mijn werk heeft een herkenbare rode draad. Simpele lijn, expressie, kleur en humor. Deze stijl kan ik echter, zoals je ziet, aanpassen aan je wensen en huisstijl. Zo heb je gegarandeerd iets unieks! 

Interesse? Neem contact op!


Zij zijn er al blij mee:

Gemeente Eindhoven
Gemeente Amsterdam
Greenpeace International
Bright New Perspective
Cosmo Entertainment

Vebego Innovations
Anouschka Laheij
Lightworks
Milieudefensie
Peoplerise
Kontext
Bureau VBZ

Growth Factory
SOMO
RVO
VOB
CIRCO
Seinwezen
EvAdvies
Slimmer Netwerk

Feeddex


wat kost het jou... en mij?

Ik werk per sessie en dat is altijd minimaal een dagdeel. Eén tekening bestellen kán dus hetzelfde kosten als vier. Huh?

De reden hiervoor is dat snel en conceptueel tekenen stiekem zwaar werk is. En te veel afwisseling in kleine opdrachten brak me op. Daarom help ik je tegenwoordig alleen met iets grotere stukken van mijn tijd!