Download gratis kaarten

ANSICHTKAARTEN.jpg

Beproefd middel om gesprekken te starten. Download en print ze zelf op A3 sulfaatkarton 300g. Stuur er eentje naar je vriend of die ene tante. Of gebruik ze tijdens bijeenkomsten over duurzaamheid. Enjoy!

word luie facebookambassadeur

crowdsourcing.jpg

Hoe? Door 1x per week automatisch een leuke update met cartoon op je FB timeline te laten delen via crowdsourcingsplatform Heroes & Friends. Zo leert jouw netwerk over het boek. Tof!

Welk tiepje ben jij?

personas_KL.jpg

Eline demonstreert graag, Marco kan 't allemaal niet zo boeien, Ernst is het ernst. Ontdek op wie jij lijkt, Yassin of toch meer Karin, en als dank voor je moeite krijg je een avatar mee.

 

Plaats een pre-order

KAFT-20180130-A.jpg

Het boek is er nog niet maar misschien denk je wel "DIT IS VET!!!" en wil je het boek NU al bestellen. En wie ben ík dan om je tegen te houden? 

Meer achtergronden...

de-kloof.jpg

Lees over hoe het project ontstaan is, en ontdek waarom voor deze vorm gekozen is. Tipje van de sluier: klimaatcommunicatie is ook een wetenschap!

klimaatinspiratie: het event

IMG-20171204-WA0000.jpg

Het werkt. Het stripboek is niet eens af, of het verhaal erover heeft al effect. Mensen worden blij. Want het komt binnen waar het ertoe doet: in je hart. En het is ook nog eens heel erg grappig!