Een animatie is: beeld, tekst...en geluid.
Een ijzersterk trio voor het online  vertellen van je verhaal.

 

Ieder gesprek als kans

In 2006 richtte Christiaan Zandt Bisho op - een bedrijf dat diende als dekmantel voor werk dat waardevol voor hem is. Tien jaar en enkele inzichten later licht hij in dit filmpje toe waar het hem eigenlijk om gaat: ieder gesprek biedt een kans om te verbinden met wat er werkelijk speelt.

 

Verspreid het met een animatie

Heb je ze wel eens gezien, die animaties waarin een hand razendsnel concepten tekent bij een gesproken verhaal? En heb je gemerkt hoe die beelden in je hersens gebrand lijken te worden? Ja?

Als beeld je sterk bij blijft, dan doet bewegend beeld er nog een schepje bovenop. Deze zogenaamde uitleganimaties zijn vaak ook nog zo leuk dat je ze met iedereen wilt delen...

Wil je ook jouw verhaal zo verteld zien? Voor op je website? Of voor een presentatie?

Welnu, Kanai kan je óók met een animatie op weg helpen. Het uitgangspunt is: kleurrijk, creatief en compact, met zo min mogelijk fratsen en zoveel mogelijk resultaat.


Hoe gaat het in z'n werk?

READY...

Je noteert enkele zinnen over je verhaal (1-2 A4) en mailt het naar mij, zodat ik alvast een inkijkje heb. Dan ontmoeten we elkaar voor een kop koffie in het schone Haarlem en praten over hoe je concept het beste te visualiseren. Of we maken kennis over skype, als je bijvoorbeeld helemaal in Groningen zit :)

 

Steady...

Op basis van door jou aangeleverde tekst ontwikkel ik samen met een bevriende tekstschrijver een script en storyboard. Ik stuur je de schetsen en teksten toe om te evalueren. Nadat ik je feedback heb gehad kan ik aan de slag met de definitieve tekeningen en script. Ook deze stuur ik naar je toe voor commentaar.

 

Go!

Ik ga aan de slag met de eindvideo. De video wordt opgenomen.  Voor de voice-over is het het leukst als we jouw eigen stem gebruiken. Daarvoor kom je naar de studio en krijg je coaching bij het inspreken. Ik kies ook een soundtrack en stuur het naar je voor beoordeling. Dan nog de titels en uiteindelijk is de video klaar. Ga voort en share!

 

Meer animaties

Een nieuw verhaal over ons: de mens

Het Metta Center for Non Violence helpt mensen met het kennsimaken met en toepassen van non-violence. Door middel van de animatie "the New Story" willen zij deze kennis helpen verspreiden  www.mettacenter.org

Zodat je moeder het ook begrijpt...

Bekijk de animatie voor Go Mad hierboven, die hen nu al helpt om hun verhaal te verspreiden. Ze vertelden me dat hun moeder eindelijk begrijpt wat ze nou eigenlijk allemaal doen! www.gomadwith.us

 


Student, volg je hart!

Bij KICK! geloven ze dat het mensen gelukkig maakt wanneer ze doen wat écht bij hen past. Daarom gaat KICK! samen met studenten op zoek naar wat ze willen en kunnen. In deze animatie leggen ze hun bijzondere werkwijze uit. www.kickworkshop.nl

 

ELAt: a tale of three cities

Eindhoven, Aken en Leuven hebben een bijzondere band: als steden in drie verschillende landen vormen ze de technologische regio ELAt. In haar PhD onderzoek gaat Alda Avdic Alagic in op het ontstaan van deze regio.