Kanai En shanti Silos van Lightworks samen aan het werk. Zooo leuk!

Kanai En shanti Silos van Lightworks samen aan het werk. Zooo leuk!

onderwijs.jpg

Van een nadeel een voordeel maken, dat is het Tekengesprek. Sinds eind vorig jaar neemt Kanai geen kleine illustratieklussen meer aan. Wil je één tekeningetje? Dan kan Kanai je helaas niet helpen. Want wat bleek: dan is de voorraad creativiteit wel erg snel leeg. En dat was niet gezond. 

OK...Maar wat heb ík eraan? Nou...veel.

Het Tekengesprek is het beste van twee werelden. Een combinatie tussen live tekenen en een persoonlijk gesprek. Dus hoge, snelle productie, en veel invloed voor jou. Geen heen en weer gemail met briefings voor tekeningen, maar één sessie. Lekker afgebakend. Samen, een echte co-creatie sessie omdat je meteen ziet of de tekening de goede kant op gaat!

Hoe werkt het?

We spreken af, op lokatie of over skype. Tijdens 1,5 uur brainstormen we samen over wat er getekend moet worden. Ik schets meteen ideeen uit. Als het goed is heb je goed voorbereid: je weet precies welke concepten je verbeeld wilt hebben en wellicht heb je al een metafoor. Misschien heb je zelfs een schetsje...Geen probleem, ik bouw op je ideeen en samen maken we het geweldig! 

Na onze brainstorm werk ik de schetsen ter plekke uit. En aan het eind van de middag heb je ze in je mailbox.

Per sessie krijg je daar zo'n 6-9 tekeningen voor terug, in de stijl zoals hiernaast. Houd er rekening mee dat dit niet hele uitgebreide tekeningen zijn, en als je ideeen complexer zijn, het aantal minder kan worden. Hoeveel hangt uiteindelijk af van hoeveel lijnen ik precies moet tekenen. Kies je voor een meer verfijnde tekenstijl, dan heeft dat ook invloed op de productie.  

Wat in ieder geval zeker is, is dat je meer waar voor je geld krijgt dan met een 'traditioneel' illustratie proces. Omdat de lijntjes kort zijn en we geen energie verspillen in briefingen schrijven en lezen, en fouten corrigeren! 

 
Dit is zooooo leuk!
— blije klant
 

Interesse? Neem dan contact op!