Pioniersonderzoek

You rock! Je hebt een sprong in het diepe genomen en je vertrouwen uitgesproken in dit project. Nu nog enkele vragen om dit project nog beter op je wensen aan te sluiten!

Je helpt me zo om mijn publiek te verfijnen :) Als ik zeg klimaatverandering, dan zeg jij:
Als je er meer hebt besteld, kies de '.......' optie.
Dan weet ik wie ik straks mag herinneren aan het invullen van dit formulier!
Wanneer wordt iemand distributeur? *
Ik speel met de gedachte om distributie van de boeken te werven via crowdsourcing. Dit om kosten te drukken en boekprijs lager te maken. Concreet zoek ik straks mensen die bereid zijn boeken af te leveren/versturen binnen hun provincie/stad. Wat zorgt ervoor dat jij hier aan mee wil doen? Je doet GEEN toezegging. Ik vergaar alleen informatie :)
 

Trouwens.....

Afgelopen 23/11 mocht ik tijdens de Climate-KIC Innovation Experience kort het verhaal vertellen van het stripboekproject. Na een verhaal eerder op de middag van Klimaatjournalist Bernice Notenboom over hoe slecht de Noordpool eraan toe is, waren veel mensen in de zaal ontredderd. En toen kwam het stripboek ten tonele.

Er werd gegniffeld, gelachen en bij het applaus klonk zelfs een 'Wohoo!'. Vervolgens stonden mensen te dringen om met me te praten en te vertellen hoe goed het verhaal ze had gedaan. 'You made my day!' was een van de opmerkingen die het meeste bijbleven. Het werkt. Het stripboek maakt mensen NU al blij.

En 1 december organiseer ik zelf een event bij restaurant STAAL Haarlem.

Wil je als pionier meer je stem laten horen over dit project? Tijdens een motiverende avond? Kom dan meepraten, leer over klimaatcommunicatie, kijk naar de mini-expo cartoons en bemoei je vooral ook met de inhoud van het boek. En vertrek met goedgevulde maag uiteraard!

En dat allemaal voor maar 39,-! Meer informatie en inschrijven.

27/11 is de laatste kans om je aan te melden!

Foto: Rob de Kruijf

Foto: Rob de Kruijf