Back to All Events

Heerlijk borrelen, mét klimaatverandering!

_DSC5519rc_1.jpg

Klimaatverandering, hapjes en inspiratie, kan dat?

Jazeker! Maar meestal is dat niet het geval. Meestal gaat de combinatie eten en klimaatverandering een beetje als volgt: 

klimaattoetje.jpg

Dus.....We praten we er niet graag over. Op feestjes is het gegarandeerd stof voor ongemakkelijke stiltes….of heftige discussies. Dit is je kans om dat allemaal om te zetten in iets positiefs. Een bijeenkomst over klimaatverandering, die wél leuk is!

Verwacht een interactieve, motiverende en bij vlagen hilarische namiddag waarin we praten over wat klimaatverandering met ons doet, waarom we te weinig in actie komen (spoiler: klimaatcommunicatie is óók een wetenschap) en hoe ik, initiatiefneemster Anabella hier wat aan denk te kunnen doen. Mét een stripboek. Klinkt dit belachelijk ambitieus? Dat is het zeker!

Maar het verhaal over het stripboek over klimaatverandering waar je blij van wordt heeft al effect. Mensen worden NU al blij. En het wordt nog leuker, onder het genot van lekker eten. In het Kweekcafe in Haarlem, waar ze duurzaamheid en circulariteit als speerpunt hebben. Je vertrekt met goed gevulde maag!

Ik doe werkelijk ALLES om de boodschap aan te laten komen, dus zal ik je trakteren op een sneak preview van mijn stand-up comedy act in ontwikkeling. Er is verder nog een micro-expositie cartoons, je krijgt een kijkje in de eerste pagina's van het boek en het is ook nog eens toegestaan om je ermee te bemoeien.

Want weet je, dit wordt niet zomaar een boek. Het maken is al een avontuur, en daar kun jij een onderdeel van zijn. Want: hoe kan dit boek JOU helpen? En wie weet wordt jouw idee binnenkort wel uitgevoerd!

_DSC5537rc.jpg

*****Let op******

Er is zoveel te doen! Dus denk je nog rustig na of je wel komt. Dat mag. Maar wij willen graag z.s.m. weten waar we aan toe zijn. Dus de vroege vogel wordt beloond, en de late beslisser betaalt de hoofdprijs. Ik verdien hier overigens niks aan!

Early bird prijs: 29,-* geldig t/m 18/01
Late snail prijs: 45,-, geldig vanaf 19/01

*Richtprijs. Betaal op lokatie. 

 

ik kom meepraten!

Name *
Name
eentje kiezen aub. Je krijgt de ansichtkaart mee!
 
 

chips! Ik kan niet/het is te ver!

Niet getreurd. Zet jezelf op de lijst met geinteresseerden en noem je plaatsnaam, wie weet kunnen we iets fixen bij jou in de buurt!

Naam *
Naam
Earlier Event: October 31
Impact night: what art can do