Download gratis kaarten

ANSICHTKAARTEN.jpg

En print ze zelf op A3 sulfaatkarton 300g. Stuur er eentje naar je vriend of die tante. Anoniem (hihi). Een vel met de acht tiepjes, elke kaart is A6 formaat. Enjoy! 

Klimaatparty bij jou!

_DSC5519rc_1.jpg

Wil je met je vrienden/collega's in gesprek over klimaatverandering, maar vind je het eng? Of duf? Nodig mij dan uit! We maken er samen een feestje van...

Plaats een pre-order

KAFT-B.jpg

Het boek is er nog niet maar misschien denk je wel "DIT IS VET!!!" en wil je het boek NU al bestellen. En wie ben ík dan om je tegen te houden? Je bent tot niets verplicht.

 

Word undercover agent... 

follow-your-heart.jpg

....voor de planeet. Dit boek maken is een avontuur, en daar kan jij een onderdeel van zijn. Want: hoe vinden we onze doelgroep? Doe mee met stiekeme, leuke en makkelijke acties. Mét je eigen codenaam.

Ga met me in gesprek!

WIN_20171009_10_12_51_Pro.jpg

De komende tijd zal ik her en der in het land opduiken om te vertellen over mijn project. Ook zal ik af en toe een Facebook Live doen voor Q&A. Blijf op de hoogte, de nieuwsbrief kan niet alles bijbenen!

Concreet aan de slag?

klimatgesprekken-logo.jpg

Bij de workshops van stichting KlimaatGesprekken overal in het land onderzoek je hoe je jouw klimaatimpact kan verlagen. Op een leuke en motiverende manier. Soort van :)

 

Welk tiepje ben jij?

personas_KL.jpg

Eline demonstreert graag, Marco kan 't allemaal niet zo boeien. Ontdek op wie jij lijkt, Yassin of toch meer Ernst, en als dank voor je moeite krijg je een avatar mee.

Meer achtergronden...

de-kloof.jpg

Lees dan over hoe het project ontstaan is, bekijk de eerste boekpagina's en ontdek waarom voor deze vorm gekozen is. Tipje van de sluier: klimaatcommunicatie is ook een wetenschap!