Download gratis kaarten

ANSICHTKAARTEN.jpg

Beproefd middel om gesprekken te starten. Download en print ze zelf op A3 sulfaatkarton 300g. Stuur er eentje naar je vriend of die tante. Enjoy!

Download PDF

Klimaatinspiratie bij jou!

IMG-20171204-WA0000.jpg

Het werkt. Het stripboek is niet eens af, of het verhaal erover heeft al effect. Mensen worden blij. Want het komt binnen waar het ertoe doet: in je hart. 

Meer informatie

Plaats een pre-order

KAFT-20180130-A.jpg

Het boek is er nog niet maar misschien denk je wel "DIT IS VET!!!" en wil je het boek NU al bestellen. En wie ben ík dan om je tegen te houden? Je bent tot niets verplicht.

 

Welk tiepje ben jij?

personas_KL.jpg

Eline demonstreert graag, Marco kan 't allemaal niet zo boeien, Ernst is het ernst. Ontdek op wie jij lijkt, Yassin of toch meer Karin, en als dank voor je moeite krijg je een avatar mee.

Meer achtergronden...

de-kloof.jpg

Lees dan over hoe het project ontstaan is, bekijk de eerste boekpagina's en ontdek waarom voor deze vorm gekozen is. Tipje van de sluier: klimaatcommunicatie is ook een wetenschap!

Concreet aan de slag?

klimatgesprekken-logo.jpg

Bij de workshops van stichting KlimaatGesprekken overal in het land onderzoek je hoe je jouw klimaatimpact kan verlagen. Op een leuke en motiverende manier. Soort van :)